26 Апрель 2024
 

Львів просить Януковича захистити сім’ю від пропаганди гомосексуалізму та ювенальної юстиції (лист-звернення)

Студенти Львова та громадські організації виступили проти пропаганди гомосексуалізму, так званої «гендерної політики» та ювенальної юстиції в Україні. 31 березня під стінами львівської Ратуші відбуваласяя акція-протест «Вазелін для депутата». Нижче подаємо повний текст звернення депутатів Львівскої міської ради до Президента України, отриманий редакцією ProChurch.info.

«Президентові України Віктору Януковичу.

Вельмишановний Пане Президенте!

Львівська міська рада звертається до Вас у зв’язку із надзвичайно важливою для нашого суспільства проблемою – намаганнями нівелювати в Україні роль традиційної сім’ї.

Україна ратифікувала Європейську конвенцію про усиновлення дітей (ETS№58), яка надає можливість гомосексуальним парам усиновлювати українських дітей, оскільки передбачає право усиновлення однією особою. Спостерігаються, також, спроби підміни гендерної рівності як рівності правового статусу жінок і чоловіків, що передбачено Законом України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків» та надання рівних прав у сімейних відносинах особам з гомосексуальною орієнтацію. Першим кроком до цього стала реєстрація міністерством юстиції України громадської організації «Рада ЛГБТ організацій України», покликаної захищати права, інтереси та потреби лесбіянок, геїв, бісексуалів і трансгендерних осіб.

На руйнування інституту сім’ї спрямовано також запровадження в Україні так званої «ювенальної юстиції», тобто, фактично непідлеглих державі системи ювенальних суддів, що отримують виключне право контролю над сім’ями. Такі суди, які будуть підпорядковуватися виключно структурам ООН, зможуть з формальних підстав відбирати дітей у батьків. Зазначене прямо суперечить нормам ст.ст. 1,2, 151 Сімейного кодексу України, які передбачають виключний пріоритет сімейного виховання дитини.

Інститут сім’ї в Україні вважався завжди святим, а виховання дитини у повноцінній сім’ї передбачено нормами християнської моралі. В Україні як у цивілізованій європейській державі сексуальна орієнтація та відповідний стиль життя є правом і відповідальністю кожного окремого громадянина. Однак нетрадиційна сексуальна орієнтація не може пропагуватися як норма, а тим більше становити загрозу інститутові сім’ї та праву кожної дитини на виховання у природних, традиційних сім’ях.

Тому просимо Вас, пане Президенте, використовуючи надану Вам народом України владу, припинити будь-які явні та приховані спроби моральної деградації суспільства та руйнування традиційної сім’ї як його основи».

 
Обсуждение статьи

Ваш комментарий

Комментарии пользователей ()
Лента новостей    

Новости в RSS

Обсуждаемое Читаемое

    Календарь // Апрель 2024

    П В С Ч П С В
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5